Historie

Historie

Het begon allemaal in de jaren ’70, Jan Brune uit Geulle richtte Wegenbouw Brune B.V. op. Sinds deze oprichting kent de organisatie een gestaagde groei binnen de Civiele Techniek. Sinds de oprichting leveren wij diensten met met pure vastberadenheid, passie en een duidelijke visie.
Naarmate de jaren verstreken groeiden de organisatie gestaagd, zowel in omvang als in expertise. De uitdagingen in de markt werden aangegrepen en we pasten ons voortdurend aan om te voldoen aan de veranderende behoefte van de opdrachtgevers.

In 2007 is het bedrijf overgenomen door Pierre Bruls. De organisatie was destijds gevestigd in Schimmert. Pierre stond bekend om de projecten met grootste zorg voor te bereiden en uit te voeren. Onze organisatie kenden nadien opmerkelijke stappen voorwaarts. Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid leidde tot een groeiende reputatie als gedegen partner in de omgeving.

Gedurende het jaar 2022 verhuisde Wegenbouw Brune naar een nieuwbouw locatie in Geleen. Een strategische uitgekozen plek vanwege zijn centrale ligging. Vanuit dit middelpunt kunnen wij als organisatie nog sneller en adequater handelen voor onze opdrachtgevers.
In 2023 heeft Carlo Cornelissen de organisatie overgenomen. Wegenbouw Brune zal onder zijn leiding de door de jaren heen opgebouwde reputatie voortzetten om zo de kwaliteit, integriteit en flexibiliteit van de organisatie te waarborgen.

Vandaag de dagen mogen wij met trots terug kijken op onze rijke geschiedenis en waarderen wij het jarenlange vertrouwen van onze gewaardeerde opdrachtgevers, medewerkers en partners. We blijven gedreven door dezelfde passie en toewijding waarmee we ooit begonnen zijn, en kijken ernaar uit om onze bedrijfshistorie voort te zetten.

Over ons

Onze missie is eenvoudig maar krachtig
Het creëren van kwalitatieve boven- en ondergrondse infrastructuur die mobiliteit verbeteren, gemeenschappen verbinden en de economie stimuleren.

Onze kernwaarden

Verbinden

Als wegenbouwer vinden wij het belangrijk om midden in de maatschappij te staan. Zowel op technisch (verwachten vanuit de opdrachtgevers) als op praktisch (verwachting vanuit de eindgebruiker) vlak.

Kwaliteit

Kwaliteit is een essentieel aspect binnen onze organisatie. Wij streven continu naar kwaliteitsontwikkelingen, innovatie en efficiëntie. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmanschap kunnen wij onze kwaliteitstandaard borgen.

Dynamisch / flexibel

Wij zijn in staat om snel te acteren bij ad-hoc situaties, calamiteiten. Ons organisatorisch vermogen zorgt ervoor dat we snel kunnen bijsturen en kunnen inspelen op de vraag en behoefte van onze opdrachtgever. Onze organisatie beschikt over een zeer uitgebreid eigen wagen- en machinepark en vele voorraden waardoor er snel en professioneel gehandeld kan worden.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid begint voor ons door simpelweg te doen wat we beloven. Een eerlijke en transparante werkwijze in combinatie met een goede bereikbaarheid en korte communicatiekanalen zorgen ervoor dat wij onze opdrachtgevers op een prettige manier kunnen ontzorgen.  Betrouwbaarheid betekent dat we vasthouden aan onze verplichtingen en dat we ons committeren aan onze projecten.